Innoship

Innoship

Daniel Nicolae

Co-Founder

De ce branding pentru un startup?

Pasiunea e mai mare in zona ideii de afaceri. In cazul nostru, la treia companie pe care o infiintam, am reusit in sfarsit sa intelegem. Si cred ca invatarea si modul in care realizam ca sunt elemente pe care trebuie sa le incorporam in modul in care gandim fiecare element intr-o companie, este de fapt critica pentru ceea ce facem si am facut si pentru ceilalti care ne asculta.

De unde interesul pentru branding?

Totul vine intr-un context de invatare. In fata ta ai alte companii, este un B2B sales. Daca n-am fi facut asta, am fi avut un start foarte greu si am fi perceput de catre clientii nostri nefiind seriosi.

Cine este azi Innoship?

La patru ani de cand am infiintat compania Innoship este o companie de tehnologie internationala. Este o companie care a pornit in Romania, dar care astazi este un furnizor de tehnologie si un furnizor de beneficii pentru clientii nostri, un partener de business pentru clienti din multe teritorii. Vorbim de clienti din Spania, vorbim de clienti din Germania, Olanda, Polonia, Cehia, Romania si multe alte tari. Innoship este un brand in mintea multor clienti si multor companii din international. Si asta ma bucura. Ca un brand creat de noi aici cu emotia si cu visurile noastre mai departe, a ajuns sa convinga alte companii din teritorii si din tari in care noi am ajuns de foarte multe ori cu resursa umana de buna calitate dar cu o imagine si un brand plecat din Romania si un produs de software propriu, alaturi de alte companii de care suntem foarte mandri dar suntem la fel de mandri ca si Innoship a contribuit la aceasta pozitionare de brand. Nu doar pentru noi ca si companie ci si pentru tara.

Antreprenorii dezvolta brandul de tara?

Nu am privit lucrurile intr-o profunzime atat de larga. Mai degraba am privit lucrurile in a vorbi cat mai putin tara de rau atunci cand sunt in alte tari si cand vorbesc cu alti antreprenori. Este foarte usor sa remarci cand ajungi in alte tari lucrurile care sunt foarte bine facute acolo si sa te gandesti ca ele sunt mai putin bine facute in tara ta. Insa responsabilitatea pe care o ai in contextul in care tu esti prezent acolo impreuna cu compania ta si acei clienti, fie ti-au dat votul de incredere sau planifica sa-ti dea votul de incredere, ei trebuie sa vada in tine un personaj pozitiv. Un personaj echilibrat si optimist in viitor. Asadar o comparatie cu situatia de astazi sau o comparatie cu situatia din trecut nu ar putea ajuta foarte mult. Asadar in momentul in care avem discutii deschise impreuna cu acesti parteneri din alte tari legate de Romania, de cativa ani m-am hotarat sa vorbesc doar despre lucrurile bune care se vor intampla in viitor, de asa natura incat, din nou, imaginea fata de Romania sa ramana in mintea lor daca nu au avut foarte mult contact cu lucrurile care se vor intampla bine in perioada urmatoare.

Cele mai recente

Envisia Andreea Filip

Envisia

Andreea Filip

Senior Marketer

Fusion

Fusion

Ionela Rotaru

General Manager

Teilor

Teilor

Iulia Novac

Marketing Director

INOVEO Brand Talks – Stellaris

Stellaris

Romeo Ghica

COO

INOVEO Brand Talks – Envisia

Envisia

Adela Jansen

Board Member

NIMET

NIMET

Samy Numan

Managing Director & Founder

Enache Pirtea & Asociatii – Madalin Enache

Enache Pirtea & Asociatii

Madalin Enache

Senior Partner

Lyset

Lyset

Carmen Draghici

Co-Founder

Today

Today

Nadia Visan

Gifts Experience Creator

Radio Zu – Mihai Morar

Radio Zu

Mihai Morar

Founding Member & Host

Envisia Gabriela Hartescu

Envisia

Gabriela Hartescu

Dean, COO & Board Member

Envisia

Envisia

Adriana Lobda

Founding Member

Continental Hotels

Continental Hotels

Adina Marculescu

Director Sales & Marketing

Enache Pirtea & Asociatii

Enache Pirtea & Asociatii

Simona Pirtea Enache

Managing Partner

UNIKAT

UNIKAT

Gabriel Muntean

CEO

Novatik

Novatik

Dan Mircescu

CEO

INFINEXA

INFINEXA

Radu Tudor

Senior Partner

INFINEXA

INFINEXA

Adrian Lotrean

Managing Partner

Envisia

Envisia

Carmen Micu

Founding Member & CEO

Brandul tau vrea sa fie INOVat?

    INSCRIE-TE ACUM