Fusion

Fusion

Ionela Rotaru

General Manager

Cum au fost workshopurile?

Ele sunt o parte foarte buna din mai multe puncte de vedere. Odata ca sunt un motiv sa ne adunam din nou, cei din firma. Noi fiind o firma cu reprezentanti zonali in toata tara, ne intalnim mai greu. Deci e ideal sa ii vad intr-un context in care nu ii vad de obicei. In care nu sunt eu cea care dicteaza cumva jocul ci sunt cea care sta intr-o margine si observa. I-am vazut un pic si dintr-o alta perspectiva, mi-a placut asta. Apoi un alt punct foarte important este acela ca cu fiecare workshop ei au fost implicati tot mai mult, au fost atrasi pentru ca ideea este ca in primul rand trebuie sa o simti tu ca si owner, deci daca tu esti convins ca ti-o doresti, atunci evident ca trebuie facute toate eforturile sa o faci dar apoi trebuie sa simta lucrul asta cei cu care lucrezi. Si incep cu cei de langa casa. Daca ei sunt implicati, daca ei simt ca e un lucru bun pentru ei, atunci automat ei o sa fie vocile noastre in raspandirea noului brand. Si partea asta s-a vazut. Discutau, intrebau ce se mai intampla, cum mai facem. Si intr-un fel au simtit ca fac parte din tot procesul pentru ca ei au avut un lucru de spus la fiecare workshop, s-a lucrat pe echipe, fiecare a avut ceva de spus. Nici unul din companie nu a mai avut parte pana acum de un asemenea proces si a fost si facut profesionist, adica s-a venit cu echipa de la Bucuresti cu tot felul de instrumente, totul era pregatit, adica nu au stat sa asiste la un sir de intrebari si apoi sa raspunda. Nu, chiar au simtit ca activ sunt implicati in construirea noului brand.

Ce asteptari aveati de la rebranding?

In momentul in care am zis ca trebuie sa fac asta pentru ca lucrurile sa fie asa pe cum mi le doresc pe termen lung si stiam, ii intuiam importanta. Imi dadeam seama ca e mai mult decat sigla aia pe care poti sa o cumperi. Au venit niste oameni foarte entuziasti si ziceau tu stii ca dai 50 de euro, 100 de euro si iti face sigla cum vrei tu si nu stiu ce. Deci stiam ca e mult mai mult decat atat. Dar nu mi-am dat seama ca e chiar atat de mult. Ca sunt atatea lucruri de facut si de parcurs. Dar toate frumoase la randul lor. Bine, ma bucur ca am avut sprijinul tau si ca tu ai inteles exact ce-mi doresc si dupa aceea ce a iesit a fost asa ca la teatru, stai in fata scenei si la sfarsit zici wow, asta e rezultatul. Deci nu m-am gandit nicio clipa ca o sa am imaginea pe care am primit-o la sfarsit, ca totul se va concretiza in forma respectiva. Deci nu m-am gandit ca aia o sa fie forma si ca ala o sa fie rezultatul. Te-am apreciat fiecare milimetru de drum.

Ce moment ti-a placut cel mai mult?

Imi place sa am langa mine oameni care simt ca imi aduc un plus. Care sunt pozitivi, care ma inspira. Langa voi am trait sentimentul asta, stiu ca sunteti acolo, daca am nevoie de ceva colaboram dar ma inspirati si asa o sa vedeti peste ceva timp ca am preluat o gramada de idei si ele o sa se concretizeze in noua hala pe care o facem, de exemplu. Deci secretul e asta, sa te inconjori de oameni buni, pozitivi, care sa te faca si pe tine la randul tau si mai bun si mai pozitiv decat esti tu de felul tau si o sa-ti fie bine.

Cele mai recente

Envisia Andreea Filip

Envisia

Andreea Filip

Senior Marketer

Teilor

Teilor

Iulia Novac

Marketing Director

INOVEO Brand Talks – Stellaris

Stellaris

Romeo Ghica

COO

INOVEO Brand Talks – Envisia

Envisia

Adela Jansen

Board Member

NIMET

NIMET

Samy Numan

Managing Director & Founder

Enache Pirtea & Asociatii – Madalin Enache

Enache Pirtea & Asociatii

Madalin Enache

Senior Partner

Lyset

Lyset

Carmen Draghici

Co-Founder

Today

Today

Nadia Visan

Gifts Experience Creator

Radio Zu – Mihai Morar

Radio Zu

Mihai Morar

Founding Member & Host

Envisia Gabriela Hartescu

Envisia

Gabriela Hartescu

Dean, COO & Board Member

Envisia

Envisia

Adriana Lobda

Founding Member

Continental Hotels

Continental Hotels

Adina Marculescu

Director Sales & Marketing

Innoship

Innoship

Daniel Nicolae

Co-Founder

Enache Pirtea & Asociatii

Enache Pirtea & Asociatii

Simona Pirtea Enache

Managing Partner

UNIKAT

UNIKAT

Gabriel Muntean

CEO

Novatik

Novatik

Dan Mircescu

CEO

INFINEXA

INFINEXA

Radu Tudor

Senior Partner

INFINEXA

INFINEXA

Adrian Lotrean

Managing Partner

Envisia

Envisia

Carmen Micu

Founding Member & CEO

Brandul tau vrea sa fie INOVat?

    INSCRIE-TE ACUM