ovidiu oltean logo dezvoltat de inoveo
logo ovidiu oltean negativ pozitiv
arhitectura brand branding personal
carte vizita ovidiu oltean by inoveo
revista design ovidiu oltean
revista design ovidiu oltean 2
ovidiu oltean cd cover design
roll-up design branding personal
ovidiu oltean inoveo webdesign
ovidiu oltean inoveo webdesign
ovidiu oltean portfolio inoveo before and after rebranding
Curios de
parerea clientului?

Rebranding
OVIDIU OLTEAN

Client

OVIDIU OLTEAN

Sector

Public Speaker

Servicii

Analiza si audit

Platforma de branding

Identitate vizuala

Implementare branding

Online experience

Dezvoltare website

OVIDIU OLTEAN

SPEAKER & ANTREPRENOR

Tinerii antreprenori investesc in rebranding mai usor.

Spunem mai usor pentru ca atunci cand ne-am cunsocut si ne-a solicitat o cotatie, Ovidiu ne-a povestit cu multa pasiune despre simbolurile pe care le incorpora logo-ul lui de la acel moment. Am gasit imediat un limbaj comun si ne-am intalnit in aceasta calatorie frumoasa.

Am cumparat chiar servicii de la Ovidiu pentru ca ne place sa sprijinim astfel de initiative curajoase. Am impuscat doi iepuri deodata: (1) Asa a invatat echipa noastra de la Ovidiu ca orice prezentare trebuie atent pregatita si ca nu exista un speech bun fara o documentare serioasa. Sa nu mai spunem de role-play-uurile pe care le-a croit special pentru noi si la care ne-am si distrat in birourile noastre din Dacia 30, la vremea respectiva. (2) Prin aceasta modalitate am inteles in profunzime ce il reprezinta.

Chiar daca a fost un client atipic pentru noi la momentul respectiv, fiind one-man-show, solopreneur, am imbratisat solicitarea lui pentru ca ne-a placut entuziasmul si pasiunea cu care vorbea despre training, comunicare, workshopuri si despre ceea ce vrea sa construiasca. A rezultat o ruta creativa minimalista care il reprezinta 100%. Am ramas conectati cu Ovidiu si chiar daca noi suntem la Bucuresti, iar el la Cluj, il urmarim pe facebook si ne bucuram pentru orice actiune pe care o intreprinde. Si ne bucura ca facem parte intr-o masura foarte mica din povestea de succes a unui ardelean hotarat si determinat. Si ne cerem scuze ca i-am repetat numele, dar totul este cu si despre Ovidiu Oltean in acest proiect.

Brandul tau vrea sa fie INOVat?