delivada logo portofoliu inoveo
delivada logo negativ portofoliu inoveo
delivada stand portofoliu inoveo
delivada signalistica portofoliu inoveo
delivada signalistica portofoliu inoveo
delivada outoor portofoliu inoveo
delivada promo portofoliu inoveo
delivada recipiente suc portofoliu inoveo
delivada suc natural portofoliu inoveo
delivada produs portofoliu inoveo
delivada site portofoliu inoveo
Curios de
parerea clientului?

Branding
deLivada

Descriere proiect

DeLivada este un business de familie din Foscani care produce, sorteaza si ambaleaza anual 2500 tone de fructe din livada de 45 de hectare in sistem olandez.
In urma procesului de audit, am stabilit pilonii in jurul carora graviteaza intregul concept al business-ului deLivada: alimentatia sanatoasa, grija pentru semeni, performanta si precizia procedeelor agricole, a standardelor de depozitare si de distributie.
Procesul de branding a fost desfasurat pe parcursul a 2 luni. Echipa care a participat la process a fost formata din: Dochita Zenoveiov, Ecaterina Gaman, Cristian Ghita, Valentin Ludu si Sabina Leonte.

Client

DELIVADA

Sector

Agricultura

Servicii

Analiza si audit

Naming

Identitate vizuala

Implementare branding

Online experience

Pozitionare

VIOREL CATANA

SEF UNITATE

Brandul constituie elementul cheie in procesul de dezvoltare al unei companii. Website-ul este interfata si oglinda virtuala a ceea ce reprezinta business-ul propriu.

Alegerea unor colaboratori pentru realizarea si dezvoltarea in timp a acestora este un pas foarte important. Alegerea echipei condusa de Dochita Z. a fost pentru noi o experienta foarte placuta. Acesti oameni ne-au completat acolo unde competentele noastre s-au oprit. Ne-au surprins continuu cu spiritul lor inovator, creativ, dinamic, mereu actual. Am avut incredere in abordarea lor in sensul ca ne-au implicat in procesul de constructie a brandului, am avut incredere in strategia propusa, in viziunea si in expertiza lor. Rezultatul acestei colaborari: un brand romanesc, construit de romani pentru romani care poate fi gasit la nivel national in retelele de hipermaketuri Cora, Carrefour, Auchan si Kaufland. Multumim intregii echipe pentru ca ati pus in imagini si cuvinte viziunea, pasiunea si munca noastra de zi cu zi de la Precistanu, Vrancea!

Brandul tau vrea sa fie INOVat?