portofoliu inoveo design logo aliphia
portofoliu inoveo aliphia package design
portofoliu branding aliphia produs
portofoliu inoveo aliphia package design
portofoliu branding aliphia punga
portofoliu inoveo aliphia punga
portofoliu inoveo aliphia cana
portofoliu inoveo aliphia tricou width=
portofoliu branding aliphia colantare masina
aliphia design ambiental
aliphia design cladire

Branding
Aliphia

Descrierea Proiectului

Context

Compania Exhelios a luat fiinta in 1991, comercializand pentru prima data unguentul Boicil Forte, binecunoscutul unguent antireumatic inventat de doctorul timisorean Boici Vasile. Desi compania era foarte cunoscuta in zona banatului, nu beneficia de o notorietate semnificativa in Romania.

Provocare

Provocarea agentiei Seed Consultants* a fost de a dezvolta o platforma de brand romanesc, modern si plin de prospetime, intr-o piata dominata de produse de import. Drept urmare, procesul de rebranding si actualizare a imaginii Exhelios s-a facut prin nasterea noului brand Aliphia, umbrela sub care produsele deja existente vor fi puse.

Abordare

In urma unei abordari metodologice complexe a proiectului, procesul de rebranding s-a demarat printr-un audit al consumatorilor si a competitiei urmat de unul organizational. In urma analizelor a fost determinata platforma de brand Aliphia. Identitatea vizuala a fost rezultatul unui important proces de evolutie creativa pentru echipa Seed, care a reusit sa surprinda esenta valorilor dorite de catre Exhelios: frumusete, puritate si naturalete. Aceste elemente caracterizeaza intr-un mod unic noul brand timisorean.

*Denumirea sub care a operat agentia noastra de branding in perioada 2007 – 2015 a fost Seed Consultants. Suntem mandri de radacinile noastre.

Client

ALIPHIA

Sector

Pharma

Servicii

Analiza si audit

Platforma de brand

Arhitectura de brand

Identitate vizuala

Naming

Implementare branding

Package design

Online experience

Brandul tau vrea sa fie INOVat?