Enache Pirtea & Asociatii

Analiza si audit
Brand DNA
Platforma de brand
Identitate vizuala
Offline basic brand experience
Website design si dezvoltare

Noua identitate vizuala creata pentru prestigiosul cabinet de avocati Enache Pirtea si Asociatii a reprezentat o transformare semnificativa in modul in care acestia sunt perceputi in industria juridica. Intreaga echipa a participat la descoperirea ADN-ului brandului lor in cadrul unui workshop interactiv la sediul INOVEO. Am reusit sa aducem acest cabinet la un nivel superior in ceea ce priveste imaginea si increderea clientilor in expertiza si serviciile lor juridice.

Materialele de prezentare – brosurile si site-ul web – au fost revizuite si actualizate pentru a reflecta noua identitate vizuala. Aceste materiale au devenit mai coerente in ceea ce priveste design-ul si mesajul, oferind clientilor un aspect unitar si corespunzator cu expertiza juridica a cabinetului.

Website-ul modern si usor de navigat ofera informatii detaliate despre echipa, serviciile si portofoliul cabinetului si un blog juridic actualizat regulat, care demonstreaza expertiza avocatilor. Prezenta activa pe retelele de socializare a contribuit la consolidarea pozitiei cabinetului in piata.

Identitate vizuala reprezenta ideea de “going forward” plecand de la un simbol simplu, dar puternic in acelasi timp – scarile – care te ghideaza si te directioneaza sa mergi mai departe, mai sus. Acesta a fost proiectat pentru a reflecta valorile si competenta echipei de avocati, utilizand elemente grafice care sugereaza cunoastere, incredere si siguranta.

Paleta de culori a fost aleasa cu grija, combinand tonuri de ametist si somon, care aduc prospetime in categorie si confera incredere si autoritate in domeniul juridic.

Aceasta transformare vizuala a influentat semnificativ imaginea si succesul cabinetului de avocati. Acum clientii percep mai usor si mai repede EPA ca pe un partener de incredere in solutionarea problemelor lor juridice.

Brandul tau vrea sa fie INOVat?