poftis produse biscuiti branding inoveo
poftis produse mini fourre branding inoveo
poftis produs madlena branding inoveo
poftis produse branding inoveo
poftis fisa de produs branding inoveo
poftis fisa de produs branding inoveo
poftis folder branding inoveo
poftis buildng branding inoveo
poftis car branding inoveo
poftis bisiness cards branding inoveo
poftis bag branding inoveo
poftis bag branding inoveo
poftis website branding inoveo
poftis website branding inoveo
Curios de
parerea clientului?

Branding
Poftis

Client

Poftis

Sector

FMCG

Servicii

Analiza si audit

Platforma de brand

Identitate vizuala

Package design

Arhitectura de brand

Implementare branding

Online experience

Dezvoltare si programare website

Ana Bazga

National Manager

Cand am hotarit sa fac un brand Patisseries Gourmandes pentru Romania, nu mi-a fost foarte clar de unde sa incep si cu cine sa lucrez, asa ca m-am intalnit cu zeci de agentii pana am ajuns la Dochita – i-am gasit pe INOVEO pe Google si mi-a placut portofoliul lor. Eram deja obisnuita cu tiparul clasic al intalnirii cu agentia si am fost placut surprinsa de schimbare – o abordare umana, o discutie axata pe intelegerea proiectului si nu pe semnarea contractului – a fost prima intalnire la care a fost vorba despre brand, despre procesul din spate, despre o metoda. Am ales sa lucram impreuna pentru ca am simtit ca aici, la INOVEO, brandul meu nu va fi un logo colorat ci va fi o poveste bine gandita. Si am avut dreptate.

Procesul de creatie a fost unul foarte interesant in care am fost implicata cu update-uri saptamanale si am vazut, impreuna cu echipa, cum brandul se contura in fata noastra. E ceva aproape magic, cand te gandesti ca am ajuns in agentie cu un brief scurt si necuprinzator si de acolo lucrurile au evoluat si au prins contur in ceea ce e POFTIS acum – un brand de snacking fresh si jucaus, care isi pastreaza insa esenta frantuzeasca.

De atunci au trecut aproape 2 ani in care am continuat sa lucram impreuna – atat pentru POFTIS cat si pentru proiecte adiacente ale companiei. Unele sunt simple si se intampla repede, altele iau mai mult timp si mai multe sesiuni de feedback dar un lucru e constant : e mereu o discutie cu feedback constructiv si o buna colaborare intre noi.

Pe piata super competitiva de astazi brandul este esential in toate domeniile de activitate, iar la INOVEO veti gasi un proces structurat prin care sa va spuneti povestea si o echipa talentata care sa o puna in imagini, gata de vandut clientilor vostri.

Brandul tau vrea sa fie INOVat?