Primele mele zile Junior Web Developer

Sincer, nici nu stiu cand au trecut. De indata ce totul era set up si am inceput sa lucrez la primul proiect, am ramas lipit de tastatura. Atat de mult m-a captivat si ma captiveaza sa vad cum, bucatica cu bucatica, ceea ce “compun” eu prinde viata. Acestea fiind spuse, va impartasesc cateva idei adunate dupa prima mea saptamana.

1. Deadline-uri
Ce-i drept, stabilirea unor deadline-uri realistice vine odata cu experienta. Tine cont de faptul ca, exista mereu ceva ce mai trebuie adaugat, modificat sau imbunatatit. Imparte ce ai de facut în bucatele mici pentru a evalua mai bine timpul necesare realizarii fiecarui task.

2. Research
Baza trebuie sa o cunosti. It’s a must. Insa nimeni nu-ti taie vreun deget daca mai cauti cum se face una sau alta. Dimpotriva, recomand sa te familiarizezi cu site-uri de specialitate unde oameni din domeniu impartasesc si explica cum reusesti sa rezolvi o anumita problema. So, google it.

3. Rabdare
Nu o sa iti iasa din prima. Nu o sa iti iasa din a doua… dar o sa iti iasa la un moment dat. Rabdarea este sfanta. Cu cat esti mai calm si incerci sa vezi lucrurile din perspectiva, vei vedea ca raspunsul se afla fix in fata ta, chiar acolo unde te-ai impotmolit.

4. Echipa
Chiar daca esti la inceput si vrei sa inveti, sa prinzi experinta, nu uita ca oamenii din jurul tau sunt la fel de importanti. Fiecare membru contribuie si isi aduce aportul pentru a realiza proiectul mai eficient. Nu uita, a doua opinie nu strica niciodata.

5. Pauze
Nu ramane blocat pe loc. Daca nu iti merge, ia o pauza. Daca ai amortit, ia o pauza. Simplu fapt ca te ridici 5-10 min si scoti ochii din ecran te va ajuta sa te concentrezi mai bine. Pe langa asta, ai o revansa de luat fata de Marius la ping pong de sufragerie.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul „one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Citeste tot articolul from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Beneficiile de a avea un blog pe website-ul tau

In era digitala in care traim, un website bine dezvoltat nu mai este suficient pentru a atrage si retine atentia publicului. Un blog pe website-ul unei companii poate aduce numeroase beneficii, de la cresterea prezentei [...]

Citeste tot articolul from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Citeste tot articolul from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Citeste tot articolul from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul