Primele mele zile Junior Web Developer

Sincer, nici nu stiu cand au trecut. De indata ce totul era set up si am inceput sa lucrez la primul proiect, am ramas lipit de tastatura. Atat de mult m-a captivat si ma captiveaza sa vad cum, bucatica cu bucatica, ceea ce “compun” eu prinde viata. Acestea fiind spuse, va impartasesc cateva idei adunate dupa prima mea saptamana.

1. Deadline-uri
Ce-i drept, stabilirea unor deadline-uri realistice vine odata cu experienta. Tine cont de faptul ca, exista mereu ceva ce mai trebuie adaugat, modificat sau imbunatatit. Imparte ce ai de facut în bucatele mici pentru a evalua mai bine timpul necesare realizarii fiecarui task.

2. Research
Baza trebuie sa o cunosti. It’s a must. Insa nimeni nu-ti taie vreun deget daca mai cauti cum se face una sau alta. Dimpotriva, recomand sa te familiarizezi cu site-uri de specialitate unde oameni din domeniu impartasesc si explica cum reusesti sa rezolvi o anumita problema. So, google it.

3. Rabdare
Nu o sa iti iasa din prima. Nu o sa iti iasa din a doua… dar o sa iti iasa la un moment dat. Rabdarea este sfanta. Cu cat esti mai calm si incerci sa vezi lucrurile din perspectiva, vei vedea ca raspunsul se afla fix in fata ta, chiar acolo unde te-ai impotmolit.

4. Echipa
Chiar daca esti la inceput si vrei sa inveti, sa prinzi experinta, nu uita ca oamenii din jurul tau sunt la fel de importanti. Fiecare membru contribuie si isi aduce aportul pentru a realiza proiectul mai eficient. Nu uita, a doua opinie nu strica niciodata.

5. Pauze
Nu ramane blocat pe loc. Daca nu iti merge, ia o pauza. Daca ai amortit, ia o pauza. Simplu fapt ca te ridici 5-10 min si scoti ochii din ecran te va ajuta sa te concentrezi mai bine. Pe langa asta, ai o revansa de luat fata de Marius la ping pong de sufragerie.

Mai multe articole

INOVEO

INOVEO raspunde intrebarilor Anuarului ZF Branduri Romanesti 2024

Care e reteta pentru crearea unui brand? De cat timp ai nevoie ca sa il construiesti? Cat costa? De unde incepi si unde termini? Care sunt ingredientele-cheie? De ce te poti lipsi, de ce nu? [...]

Citeste tot articolul from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Branding in 2024

Brandingul este despre optimism si incredere si orice antreprenor cu un business de 30 de ani, de 10 ani sau cu un start-up simte mai mult ca oricand nevoia sa-i dea brandului atentie. Vremurile grele [...]

Citeste tot articolul from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Evaluarea brandului

Stiu, e perioada Galelor, a Premiilor, a Bilanturilor de final de an, a Petrecerilor de Craciun… dar scriu ce ma inspira din munca mea de zi cu zi… Dupa filmarile de saptamana trecuta la INOVEO, [...]

Citeste tot articolul from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul