Scris de Marius Chiriac

De ce am nevoie de website?

Un pas important pentru orice afacere este crearea unui website. Fie ca ai un business mic local sau o afacere multi-nationala, prezenta online a ajuns sa fie esentiala tuturor, ea fiind cheia succesului.

Dar de ce avem nevoie de un website? Uite 7 motive importante care te vor ajuta sa te convingi:

1. Ai acces la o audienta uriasa si diversa. Majoritatea potentialilor clienti cauta ce au nevoie pe internet inainte de a lua o decizie de achizitionare a unui produs sau la alegerea unui serviciu de care au nevoie. Un website poate fi un gateway pentru acestia in care sa te gaseasca si sa le ofere o idee buna despre ce faci si cum te pot contacta. In acelasi timp, un website este deschis 24/7 si poate fi accesat de oriunde.

2. Creste credibilitatea brandului tau. Lipsa unui website duce automat la idea ca brand-ul tau este unul mic care nu are credibilitate. Un website unitar si modern va da putere brand-ului tau, iar competitorii nu vor mai putea sa iti fure clientii doar din simplul fapt ca nu te gasesc clientii online.

3. Un website este cheia unei campanii de marketing bune online. Fie ca te folosesti doar de reclame simple in Google Search sau faci campanii mult mai mari de promovare, website-ul va fi punctul de legatura intre clientii pe care vrei sa-i atragi si tine. Poti sa ii trimiti direct la website sau chiar sa creezi landing pages unde sa promovezi un produs sau un serviciu nou.

4. Castigi incredere si clienti loiali. Prezenta online te ajuta sa fii constant in contact cu clientii tau. Cu cat le este mai usor sa intre in contact cu tine cu atat ai sanse mai mari sa ii transformi in clienti loiali care sa revina de fiecare data cand au nevoie de ceva. In acelasi timp clientii pot gasi recenzii si testimoniale care pot creste increderea, acestea fiind uneori esentiale in alegerea produselor sau serviciilor.

5. Poti beneficia de serviciile online de analitica si statistici. Abilitatea de a putea intelege cine sunt clientii tai, de unde vin si alte informatii generale te pot ajuta sa gasesti noi oportunitati de business.

6. Clientii vor sa ai website si competitorii tai au deja unul. Un website adreseaza o cerere a clientilor tai. Nu lasa competitorii sa ti-o ia inainte.

7. Controlezi ce se spune despre tine si afacerea ta. Un website poate foarte usor sa transmita mesajul tau, lucru care este foarte greu doar prin metodele clasice sau social media.

Nu este indeajuns sa ai o pagina de facebook sau alt cont de social media. Un website este o investitie care te va ajuta sa cresti rapid afacerea ta.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul „one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Citeste tot articolul from De ce am nevoie de website?

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Beneficiile de a avea un blog pe website-ul tau

In era digitala in care traim, un website bine dezvoltat nu mai este suficient pentru a atrage si retine atentia publicului. Un blog pe website-ul unei companii poate aduce numeroase beneficii, de la cresterea prezentei [...]

Citeste tot articolul from De ce am nevoie de website?

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Citeste tot articolul from De ce am nevoie de website?

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Citeste tot articolul from De ce am nevoie de website?

Citeste tot articolul