ReBrand100 Global Awards

Seed Consultants premiata la prestigiosul concurs de design ReBrand100 Global Awards

 

Seed Consultants, una dintre cele mai importante companii de consultanta strategica de brand si design din Romania, partener exclusiv Landor, a fost premiata la competitia anuala organizata de ReBrand in Statele Unite, pentru proiectul de repozitionare strategica a brandului Galador.

Concursul ReBrand100 este organizat anual de celebra Rhode Island School of Design din Statele Unite. In cadrul competitiei sunt premiate cele mai eficiente proiecte de reconstructie de brand si re-design din lumea intreaga, de catre un juriu international format din personalitati marcante de business si design.

“Galador este un brand romanesc ce cuprinde o gama de produse de ingrijire a pielii 100% naturale, din ingrediente vegetale, lucrate manual, care aveau un potential extraordinar de mare. Noua strategie de brand si design a urmarit cresterea vizibilitatii acestuia la raft si a atractivitatii pentru consumatorul final, si totodata transmiterea atributelor de produs prin elemente vizuale relevante pentru consumatori”, afirma Roxana Iancu, Senior Brand Consultant la Seed Consultants.

Galador a avut o evolutie spectaculoasa in urma rebrandingului realizat de echipa Seed, imaginea si calitatea perceputa a produselor s-au imbunatatit puternic. Astfel, intr-un an de zile dupa relansarea brandului, cifra de afaceri a companiei a inregistrat o crestere de 250%, iar profitul s-a marit cu 400%.

Raluca Beldiman (Pinky), designerul care a creat noua imagine a brandului, afirma ca “recunoasterea din partea ReBrand a eficientei proiectului de rebranding Galador vine sa certifice implicarea si pasiunea noastra pentru brandurile clientilor nostri si pentru business-ul lor”.

Echipa de proiect din partea Seed Consultants a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov – Managing Director & Strategy, Roxana Iancu – Senior Brand Consultant, Raluca Beldiman (Pinky) – Senior Brand Designer, Vladimir Martinus – Project Executive, iar din partea Galador, Ladislau Gagyi – General Manager.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Importanta continutului de calitate pe un website

Un website bine conceput si functional este esential in era digitala, dar continutul de calitate este ceea ce il transforma intr-un instrument eficient de comunicare si interactiune cu publicul. Indiferent de tipul de website pe [...]

Citeste tot articolul from ReBrand100 Global Awards

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Extindere brand in HORECA

Ai un business in segmentul premium de food delivery. Vrei sa iti dezvolti afacerea spre furnizarea de mancare buna la un pret corect? Exista cateva motive cheie pentru care ai lansa un brand mainstream in [...]

Citeste tot articolul from ReBrand100 Global Awards

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Branding energie solara

Iata cinci motive importante pentru branding intr-un business de productie si distributie de energie solara: Diferentierea de concurenta: Industria energiei solare este in plina crestere, iar concurenta este acerba. Prin branding, poti crea o identitate [...]

Citeste tot articolul from ReBrand100 Global Awards

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Decision making models

Exista numeroase teorii si modele de luare a deciziilor dezvoltate de diferiti cercetatori si teoreticieni. Printre cele mai cunoscute modele se numara: Modelul Rational-Economic: Acest model se bazeaza pe ideea ca deciziile sunt luate intr-un [...]

Citeste tot articolul from ReBrand100 Global Awards

Citeste tot articolul