Megagen Romania

Tipul proiectului: Web Development
Servicii: Web Design, Mobile Design, Web Implementation, UI/UX
Tehnologii folosite: WordPress, HTML, CSS, jQuery, JavaScript ES6, PHP, SQL
Echipa: Lia Ecaterina Gaman, Dan Platon, Marius Chiriac, Alex Ranete

Client:

Compania Megagen a fost fondata in anul 2002 de catre o echipa de dentisti experimentati care erau in cautarea unor solutii moderne pentru pacientii lor. Megagen a revolutionat piata cu produse de calitate superioara, de la implanturi dentare pana la echipamente de ultima generatie pentru dentisti.

Scopul:

Megagen a apelat la serviciile Inoveo pentru o campanie de educare si constientizare a sanatatii dentare, cu un accent pronuntat pe implantologie.

Solutii:

Cantitatea de informatii pe care un client il gaseste pe un site de implantologie este mult prea stufoasa si irelevanta. Pentru o campanie destinata ultizatorului final, pacientul, am convenit o abordare prietenoasa. Fara detalii tehnice si ilustratii pe care unii clienti le pot considera respingatoare. Am pus accentul pe usurinta si avantajele implantului Megagen, neintrand aproape deloc in aria tehnica.

Propunerea agreata a fost implementarea unei sectiuni noi pentru pacienti avand o paleta de culori calda – roz piersica fata de sectiunea de medici care are o paleta de culori rece – bleu.

Gasirea rapida a unui cabinet partener Megagen. Am optat pentru o solutie de tipul “Harta interactiva”. Dupa ce clientul selecteaza judetul dorit, o lista cu cabinetele partenere vor aparea.

Pentru versiunea de mobile am adaugat elemente ajutatoare selectarii judetelor.

Concluzii:

Am reusit sa aliniem pagina pentru pacienti a Megagen Romania conform identitatii vizuale. Usurinta navigarii, stilul elegant si simplitatea gasirii unui cabinet partener fac din Megagen un pionier al industriei implanturilor din Romania.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul „one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Citeste tot articolul from Megagen Romania

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Beneficiile de a avea un blog pe website-ul tau

In era digitala in care traim, un website bine dezvoltat nu mai este suficient pentru a atrage si retine atentia publicului. Un blog pe website-ul unei companii poate aduce numeroase beneficii, de la cresterea prezentei [...]

Citeste tot articolul from Megagen Romania

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Citeste tot articolul from Megagen Romania

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Citeste tot articolul from Megagen Romania

Citeste tot articolul