HERT Design

HERT Design, un nou brand conceput de Seed Consultants

 

Compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor Associates in Romania, a creat un nou brand pe piata romaneasca de mobilier si decoratiuni, in urma unui program de branding demarat la inceputul acestui an.

Brand-ul HERT Design este detinut de doi tineri antreprenori romani, cu background in companii multinationale si o viziune coerenta de business. Afacerea HERT Design este un boutique de creatie si productie de mobila care a pornit din pasiunea celor doi antreprenori pentru design, dar mai ales a dorintei lor de a oferi clientilor o experienta placuta in momentul luarii deciziilor pentru decorarea casei sau amenajarea spatiilor comerciale. Diferentiatorul brand-ului HERT Design rezida in modul in care echipa interactioneaza cu clientii, de la sfaturile si consilierea oferite si pana la incurajarea acestora spre idei indraznete, nelimitate de forme, materiale sau culori. Printre clientii HERT Design se regasesc companii de top romanesti si multinationale, dar si persoane fizice care isi doresc obiecte unice de mobilier pentru acasa.

Esenta brand-ului HERT Design rezida in crearea de experiente, povesti si senzatii, generate de obiectele de design realizate, in jurul carora este exprimat apoi intreg spatiul unei incaperi. Ceea ce HERT Design isi propune este sa stimuleze creativitatea clientilor sai, sa-i stimuleze sa viseze si sa-si creioneze propriile idei, pentru ca si cele mai indraznete planuri pot fi executate.

Conceptul din spatele identitatii vizuale porneste de la forma de creion care schiteaza, ceea ce articuleaza practic intreaga constructie, expresia compozitiei fiind subliniata prin linia trasata de acesta.
Este modul vizual prin care este redata posibilitatea realizarii oricaror idei indraznete.

Echipa Seed a dezvoltat pentru HERT Design platforma de brand, identitatea vizuala, aplicatiile de brand si designul website-ului (www.hertdesign.ro).

“Crearea brand-ului HERT Design a fost un proces foarte provocator pentru noi, pe de-o parte pentru ca este un brand despre design, care impunea o abordare creativa si diferentiatoare la nivel conceptual, iar pe de alta parte pentru ca echipa clientului este una perfectionista si riguroasa, care lucreaza la cele mai inalte standarde si asteptarile erau extrem de ridicate. Ne-am bucurat ca solutia livrata a fost imbratisata cu entuziasm de client si ne mandrim cu un astfel de brand in portofoliul nostru”, declara Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

“Brand-ul HERT Design isi propune sa ofere clientilor o experienta pozitiva si favorabila in etapa dificila a amenajarii unei case sau sediu, tocmai pentru ca, de cele mai multe ori cand ajung in acest punct, clientii sunt dezamagiti de majoritatea producatorilor de pe aceasta piata. Noi suntem o echipa de profesionisti care se straduiesc ca totul sa iasa perfect, de la crearea schitei de design si pana la ultimele finisaje ale obiectelor. Iar echipa Seed a surprins atat prin pozitionare, cat si prin expresia vizuala exact aceasta «obsesie pentru perfectiune» pe care o avem si pe care o livram clientilor nostri”, povesteste Eduard Tuca, Managing Partner HERT Design.

Echipa de proiect din partea Seed Consultants & Landor a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov – Managing Director, Roxana Iancu – Senior Brand Consultant, Catalina Vulpe – Project Executive, Raluca Beldiman – Brand Designer, iar din partea HERT Design Eduard Tuca – Managing Partner, Razvan Hoffman – Managing Partner, Gheorghe Dumitrescu – Production Director.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul „one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Citeste tot articolul from HERT Design

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Beneficiile de a avea un blog pe website-ul tau

In era digitala in care traim, un website bine dezvoltat nu mai este suficient pentru a atrage si retine atentia publicului. Un blog pe website-ul unei companii poate aduce numeroase beneficii, de la cresterea prezentei [...]

Citeste tot articolul from HERT Design

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Citeste tot articolul from HERT Design

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Citeste tot articolul from HERT Design

Citeste tot articolul