American Design Awards

Seed Consultants castiga un nou premiu la American Design Awards, cu rebranding-ul Scandia Food

 

De doua ori castigatoare in cadrul acestei competitii, compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor Associates in Romania, devine singura agentie de branding din plan local cu 2 premii oferite de competitia bianuala internationala de design, care se desfasoara in Statele Unite ale Americii.

“Este pentru a doua oara cand Seed primeste o distinctie din partea American Design Awards, ceea ce vine sa ne confirme inca odata gandirea strategica si creativitatea echipei noastre. Suntem foarte mandri de aceasta reusita, mai ales ca rebranding-ul Scandia Food este un proiect de suflet pentru noi, in care am investit mult timp si multa pasiune, facand echipa cu clientul si incercand sa cream impreuna un brand reprezentativ”, spune Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.
Performanta este cu atat mai mare cu cat in competitie au fost inscrise peste 1500 de lucrari din intreaga lume, iar Seed s-a situat pe locul 3 la sectiunea Logo Design. Criteriile care au stat la baza jurizarii au fost creativitatea si eficienta in a comunica mesajul dorit audientelor.

Kevin Javid, Chairman & Executive Vice President American Design Awards, declara ca “ori standardele de design sunt din ce in ce mai ridicate, ori designerii duc creativitatea dincolo de limite. Au fost atat de multe proiecte impresionante de design, incat juriului i-a fost foarte greu sa aleaga dintr-un numar asa de mare de lucrari foarte bune”.

Programul de rebranding al Scandia Food a fost desfasurat in 2010 de echipa Seed & Landor, de-a lungul unei perioade de 8 luni, fiind unul dintre cele mai complexe procese de rebranding corporatist din Romania. Noua identitate vizuala Scandia Food reda esenta brandului “Viata plina de savoare” prin utilizarea simbolului cornului abundentei, un icon folosit din cele mai vechi timpuri, reinterpretat grafic pentru a reda diversitatea de produse, forme si gusturi, eliberarea de simturi si emotii, deci insasi savoarea vietii.

Distinctia American Design Awards este oferita agentiei Seed Consultants pentru a doua oara de catre juriul prestigioasei competitii, dupa ce in 2009 a fost premiata pentru identitatea brandului media GSP TV, din portofoliul INTACT Media Group.

Echipa de proiect din partea Seed Consultants & Landor a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov – Managing Director, Emma Beckmann – Corporate Consultant, Roxana Iancu – Senior Brand Consultant, Vladimir Martinus – Project Manager, Catalina Vulpe – Project Executive, Raluca Beldiman – Brand Designer, Marina Beldiman – Brand Designer si Tony Lyons – Associate Design Director. Din partea Scandia Food au participat Robert Redeleanu – CEO, Andreea Teodorescu – Marketing Manager, Alexandra Bucur – Brand Manager, Andreea Ursulescu – Junior Brand Manager.

American Design Awards (ADA) este una dintre cele mai renumite competitii de design internationale si cel mai cunoscut concurs independent de design. Organizatia a fost infiintata in anul 2000 de catre o echipa de profesionisti in design. Competitia bianuala de design cuprinde 22 de categorii a cate trei premii si este una dintre cele mai prestigioase competitii la nivel mondial.

Mai multe articole

INOVEO

INOVEO raspunde intrebarilor Anuarului ZF Branduri Romanesti 2024

Care e reteta pentru crearea unui brand? De cat timp ai nevoie ca sa il construiesti? Cat costa? De unde incepi si unde termini? Care sunt ingredientele-cheie? De ce te poti lipsi, de ce nu? [...]

Citeste tot articolul from American Design Awards

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Branding in 2024

Brandingul este despre optimism si incredere si orice antreprenor cu un business de 30 de ani, de 10 ani sau cu un start-up simte mai mult ca oricand nevoia sa-i dea brandului atentie. Vremurile grele [...]

Citeste tot articolul from American Design Awards

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Evaluarea brandului

Stiu, e perioada Galelor, a Premiilor, a Bilanturilor de final de an, a Petrecerilor de Craciun… dar scriu ce ma inspira din munca mea de zi cu zi… Dupa filmarile de saptamana trecuta la INOVEO, [...]

Citeste tot articolul from American Design Awards

Citeste tot articolul