Pachetul dulce Dumbrawa

Luni am primit borcanelele cu “nutella” raw-vegana de la clientul nostru Dumbrawa si ne-am bucurat la modul cel mai sincer ca niste copii care si-au primit jucaria.

Dar dincolo dulce… ce inseamna jucaria primita?

Valoarea clientului: Dumbrawa este un client drag al nostru, pe care l-am ghidat din faza de idee. Am inteles, zic eu, bine drive-ul si ii apreciez si ii respect afacerea.

Atunci cand un client ne trimite ceva, acest lucru demonstreaza recunoasterea si satisfactia lui fata de ceea ce am lucrat impreuna.

Autenticitate si unicitate: Nutella raw-vegana este un produs special. De obicei, Nutella este un produs care contine ingrediente precum lapte si zahar, dar varianta raw-vegana este realizata din ingrediente naturale, neprocesate si fara produse de origine animala. Aceasta poate fi o surpriza placuta pentru voi, deoarece reprezinta o noua experienta gustativa.

Apreciere pentru stilul de viata sanatos: Daca sunteti implicati intr-un stil de viata sanatos sau daca nutritia reprezinta o prioritate pentru voi, nutella raw-vegana poate fi o optiune excelenta. Acest produs poate fi considerat mai sanatos decat varianta traditionala a nutellei, deoarece este preparat din ingrediente naturale si neprocesate, fara adaosuri de zahar sau produse de origine animala.

Pachetul: Primitul nutellei raw-vegane de la Dumbrawa poarta cu el cumva ideea de pachet primit de la parinti pen cremea facultatii. Acolo nu e doar dulce, e truda, e suflet pus in acea cutie de carton pe care scrie fragil. Atentie… afectiunea e fragila, de-aceea trebuie tratata ca atare.

Bucurie. Asta e Dumbrawa.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Importanta designului sustenabil in branding

Daca toata lumea vorbeste despre sustenabilitate, nu putem sa nu vorbim si noi, din perspectiva brandingului. Constientizarea ecologica a fost dintotdeauna o tendinta in crestere. Acum, mai mult ca niciodata, brandurile se afla sub presiunea [...]

Citeste tot articolul from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Fonturile sans serif „ciudate”: Trendul anului 2024

Evolutia si schimbarile tendintelor de la un sezon la altul sunt cele mai pregnante atunci cand vine vorba de design. In ceea de priveste designul grafic, printre altele, anul acesta ne aduce in prim-plan o [...]

Citeste tot articolul from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Cat de complex trebuie sa fie website-ul tau?

Este clar ca website-urile devin din ce in ce mai mari si complexe si de vina sunt atat programatorii, cat si clientii. Programatorii vor sa arate ca pot face lucuri complicate, iar clientii vor website-uri [...]

Citeste tot articolul from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

INOVEO raspunde intrebarilor Anuarului ZF Branduri Romanesti 2024

Care e reteta pentru crearea unui brand? De cat timp ai nevoie ca sa il construiesti? Cat costa? De unde incepi si unde termini? Care sunt ingredientele-cheie? De ce te poti lipsi, de ce nu? [...]

Citeste tot articolul from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul