Pachetul dulce Dumbrawa

Luni am primit borcanelele cu “nutella” raw-vegana de la clientul nostru Dumbrawa si ne-am bucurat la modul cel mai sincer ca niste copii care si-au primit jucaria.

Dar dincolo dulce… ce inseamna jucaria primita?

Valoarea clientului: Dumbrawa este un client drag al nostru, pe care l-am ghidat din faza de idee. Am inteles, zic eu, bine drive-ul si ii apreciez si ii respect afacerea.

Atunci cand un client ne trimite ceva, acest lucru demonstreaza recunoasterea si satisfactia lui fata de ceea ce am lucrat impreuna.

Autenticitate si unicitate: Nutella raw-vegana este un produs special. De obicei, Nutella este un produs care contine ingrediente precum lapte si zahar, dar varianta raw-vegana este realizata din ingrediente naturale, neprocesate si fara produse de origine animala. Aceasta poate fi o surpriza placuta pentru voi, deoarece reprezinta o noua experienta gustativa.

Apreciere pentru stilul de viata sanatos: Daca sunteti implicati intr-un stil de viata sanatos sau daca nutritia reprezinta o prioritate pentru voi, nutella raw-vegana poate fi o optiune excelenta. Acest produs poate fi considerat mai sanatos decat varianta traditionala a nutellei, deoarece este preparat din ingrediente naturale si neprocesate, fara adaosuri de zahar sau produse de origine animala.

Pachetul: Primitul nutellei raw-vegane de la Dumbrawa poarta cu el cumva ideea de pachet primit de la parinti pen cremea facultatii. Acolo nu e doar dulce, e truda, e suflet pus in acea cutie de carton pe care scrie fragil. Atentie… afectiunea e fragila, de-aceea trebuie tratata ca atare.

Bucurie. Asta e Dumbrawa.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul „one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Citeste tot articolul from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Beneficiile de a avea un blog pe website-ul tau

In era digitala in care traim, un website bine dezvoltat nu mai este suficient pentru a atrage si retine atentia publicului. Un blog pe website-ul unei companii poate aduce numeroase beneficii, de la cresterea prezentei [...]

Citeste tot articolul from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Citeste tot articolul from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Citeste tot articolul from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul