O zi din viata unui graphic designer

07:15 Intr-un mod cu totul surprinzator ma trezesc la a treia alarma. Le dezactivez pe celalalte doua si ma transport pana in dus. Imi promit in fiecare seara ca nu o sa ma mai lungesc si ca o sa ma culc mai devreme, dar degeaba, pasiunea ma tine treaza uneori pana spre dimineata.

7:45 Nu am timp sa mananc, asa ca imi iau laptopul si pornesc spre birou.

8:30 Ma opresc la cafeneaua ready to go de la Romana sa alimentez pentru ca stiu ca voi avea nevoie. Temerile mi se confirma. Ma asteapta 20 de mailuri dintre care aproximativ 7 au prioritate 0.

9:30 Finalizez mock-up-urile pentru un conac de 5 margarete. Deja ma imaginez punandu-mi cizmele de echitatie, calarind pe domeniile lor cu soarele-n ochi, culegand maci si bucurandu-ma de natura. Colegul meu ma trezeste rapid la realitate pentru ca trebuie sa ajungem la o intalnire cu un client.

11:00 Ajungem la ciocolateria artizanala pentru care am creat identitatea vizuala. Clientul e foarte incantat, din cele 3 rute creative prezentate o alege pe cea care era si preferata mea, ceea ce e foarte satisfying.

12:00 In drum spre birou gasim o gelaterie, asa ca ne oprim sa ne recompensam pentru succesul de mai devreme.

13:00 Back to the office. Ma gasesc incoltita de task-uri. Departe de a fi domeniul meu de interes, realizez ca research-ul este inevitabil pentru un client din zona pariurilor sportive. O data identificati principalii competitori, imi e usor sa schitez cateva idei.

15:00 Primesc feedback pentru un brand book livrat saptamana trecuta, asa ca trec la retusuri.

16:00 Cine a spus ca retusurile sunt o sarcina facila?

17:00 Ajunge la sediu un client nou si nerabdator sa ne cunoasca echipa. Activeaza in industria pantofilor, asa ca imi starneste interesul instant.

18:30 Ultima intalnire de azi mi-a adus aminte de placerea mea nevinovata – shopping-ul, asa ca ma delectez prin ceva boutiquri mici si coquette sa-mi satisfac pofta.

21:30 Cu toate distragerile, gandul tot la munca imi sta. Mai am de stabilit ce voi face maine, unde ma voi vedea cu prietenii la o poveste…, hmm! Oare ce face baiatul asta… asa ca ma mai lungesc la telefon, verific ceva trenduri noi de arta, primesc cateva recomandari pentru filme, aha! Imi aduc aminte ca am de vazut un film care abordeaza principiul cadrelor simetrice si hei, parca s-a mai intamplat ceva astazi prin lume, ia sa verific si asta, asa ca si seara asta o sa se incheie tarziu si maine dimineata din nou  voi rata cateva alarme.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Cat de complex trebuie sa fie website-ul tau?

Este clar ca website-urile devin din ce in ce mai mari si complexe si de vina sunt atat programatorii, cat si clientii. Programatorii vor sa arate ca pot face lucuri complicate, iar clientii vor website-uri [...]

Citeste tot articolul from O zi din viata unui graphic designer

Citeste tot articolul

INOVEO

INOVEO raspunde intrebarilor Anuarului ZF Branduri Romanesti 2024

Care e reteta pentru crearea unui brand? De cat timp ai nevoie ca sa il construiesti? Cat costa? De unde incepi si unde termini? Care sunt ingredientele-cheie? De ce te poti lipsi, de ce nu? [...]

Citeste tot articolul from O zi din viata unui graphic designer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Branding in 2024

Brandingul este despre optimism si incredere si orice antreprenor cu un business de 30 de ani, de 10 ani sau cu un start-up simte mai mult ca oricand nevoia sa-i dea brandului atentie. Vremurile grele [...]

Citeste tot articolul from O zi din viata unui graphic designer

Citeste tot articolul