De ce e Tony Robbins un brand?

Tony Robbins imbina cu maiestrie cele patru ingrediente ale brandingului: Relevanta + Diferentiere livrate Coerent + Consecvent.
Pozitionarea seminarului lui Tony Robbins: stiinta livrata prin spectacol. Stiinta = content de Business, Finance, HR, Marketing, Sales, Medicina, Psihologie, Chimie, regizat si impachetat sub forma de spectacol.

1. Brand coerent si consecvent

  • A construit coerent si consecvent continutul seminarului imbunatatindu-l de-a lungul celor 30 de ani de cariera.
  • Prezenta fizica a persoanei pe parcursul a catorva decenii: a pastrat o coerenta foarte mare, adaptata, evident, normelor si tendintelor in fashion si design (ma refer la hairstyle, tinuta, vestimentatie)
  • Tony Robbins si-a calibrat discursul la nivelul audientei. A vorbit in prima zi 12 ore continuu si, atentie, cu sens! Iar in a treia zi, alte 12 ore. Continuu. Cu sens. Simplu. Si cu pasiune. Desi o face de mai bine de 20 de ani.

2. Brand relevant

  • Relevanta pentru cei care au participat: eu, de exemplu, am inteles cei mai complicati termeni de medicina, ceva chimie si fizica, tradusi de Tony Robbins pe limba mea… Pentru ca am asimilat prin joaca si muzica niste cunostinte pe care nu aveam niciodata rabdare sa le ascult desi multi au incercat sa mi le explice, dar in terminologia de specialitate. Pana joi, 6 aprilie 2016, stiam de la dna Mann, profa de pedagogie, careia ii datorez multe-multe, ca asta e o tehnica pentru prescolari si scolari. Dar nu e.
  • Content relevant pentru audienta; doar cateva idei: suntem ceea ce gandim ca suntem; suntem ceea ce suntem prin puterea celor din jurul nostru; primim la fel de mult in functie de cat daruim; diferenta e in a realiza cand trebuie sa mergi mai departe; poti merge daca esti intr-un anumit mindset; grupul te ajuta sa ajungi intr-un anumit mindset mai usor decat daca o faci singur; diferenta excelentei consta in a face un lucru de foarte multe ori pana iti iese la perfectie; cei care sunt rodati intr-un anumit proces aduc proactivitate proiectului, cei care sunt incepatori – reactioneaza, fara sa aiba timp sa gandeasca in avans, ceea ce atrage efecte negative; suferinta cauzata de disciplina e mai mica decat cea cauzata de regrete; intoarcerea la esenta vietii: respiratie, hidratare, alimentatie bazata cel putin 70% pe alimente de provenienta vegetala inclusiv proteine; mindsetul se poate schimba intr-o clipita .

3. Brand diferentiator

  • Diferentierea prin abordarea holistica: medicina, chimie, psihologie, business, finance, HR, marketing si sales. O abordare unica.
  • Cel mai bun content impachetat sub forma de show. Intensitatea a ceea ce am citit si vizionat pana la momentul seminarului a fost multiplicata de 8000 de ori. O sala de 8000 de oameni care aplauda la fiecare jumatate de ora!

De la Landor am invatat sa fim foarte buni in branding. De la Tony Robbins am invatat sa fim OUTSTANDING.
Multumesc, Horia George Szabo & Istvan Hutton. Noi, ‪#‎inoveo‬, vom fi mai buni datorita voua.

Orice antreprenor, marketer sau coach trebuie sa fie Relevant si Diferentiator si sa livreze Coerent si Consecvent. Ma refer atat la brandul personal, cat si la cel comercial. Sa faca branding cu cei care fac asta de cel putin 9 ani pentru ca acestia au facut sute de proiecte de branding si stiu cum sa abordeze o situatie sau alta. Proactiv, nu reactiv. ????

Mai multe articole

INOVEO a scris

Importanta continutului de calitate pe un website

Un website bine conceput si functional este esential in era digitala, dar continutul de calitate este ceea ce il transforma intr-un instrument eficient de comunicare si interactiune cu publicul. Indiferent de tipul de website pe [...]

Citeste tot articolul from De ce e Tony Robbins un brand?

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Extindere brand in HORECA

Ai un business in segmentul premium de food delivery. Vrei sa iti dezvolti afacerea spre furnizarea de mancare buna la un pret corect? Exista cateva motive cheie pentru care ai lansa un brand mainstream in [...]

Citeste tot articolul from De ce e Tony Robbins un brand?

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Branding energie solara

Iata cinci motive importante pentru branding intr-un business de productie si distributie de energie solara: Diferentierea de concurenta: Industria energiei solare este in plina crestere, iar concurenta este acerba. Prin branding, poti crea o identitate [...]

Citeste tot articolul from De ce e Tony Robbins un brand?

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Decision making models

Exista numeroase teorii si modele de luare a deciziilor dezvoltate de diferiti cercetatori si teoreticieni. Printre cele mai cunoscute modele se numara: Modelul Rational-Economic: Acest model se bazeaza pe ideea ca deciziile sunt luate intr-un [...]

Citeste tot articolul from De ce e Tony Robbins un brand?

Citeste tot articolul