Branduri romanesti iubite

Seed Consultants a pus pe hartă cele mai iubite branduri românești

 

Harta Brandurilor Românești cartografiază cele mai iubite branduri de pe teritoriul țării. Timp de o lună, românii au putut să nominalizeze, în primă fază, iar apoi să voteze cele mai iubite branduri din zona din care provin. În funcție de tradiție și de specificul local, cele nouă regiuni și-au ales brandurile românești preferate.

Românii sunt mari iubitori de vin

Trei regiuni din România au susținut un brand de vin ca fiind cel mai iubit brand românesc regional: Cramele Recaș în Banat, Murfatlar în Dobrogea și Cotnari în Moldova.  Vinurile Corcova se numără și ele printre cele mai iubite branduri din Oltenia, clasandu-se pe locul cinci. Dintre berile românești, doar Timișoreana și Ursus au reușit să ajungă printre finaliști.

Pe de alta parte, în Bucovina, cel mai iubit brand românesc este o apă: Bucovina, urmată îndeaproape de Dorna. Din aceeși categorie, Apa Minerală Lipova se află în top 5, în Crișana.

Brandurile românești din FMCG par a fi foarte apreciate de români, produsele de panificație Bizo au fost votate ca cel mai iubit brand din Maramureș, uleiurile Luna Solai în Transilvania, iar Râureni în Oltenia. Tradițiile românești sunt cu siguranță indrăgite în Crișana cum sunt, de alfel, și poveștile lui BaceToghiere.  Iar Dacia, brandul care poartă numele istoric al regiunii din care provine, rămâne cel mai iubit brand românesc din Muntenia.

Nu putem spune despre români că nu își iubesc țara, brandurile turistice precum Delta Dunării sau Cimitirul Vesel de la Săpânța s-au clasat și ele printre finaliste. Puteți vedea mai jos top 5 branduri românești pentru fiecare regiune în parte.

“Români buni Europeni” urmărește să sporească increderea și motivația pentru implicare antreprenorială a celor care au idei valoroase ce se pot transforma în proiecte de succes. “Români buni Europeni” își propune să aducă românilor recunoașterea statutului de europeni. Prin oameni și fapte.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul „one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Citeste tot articolul from Branduri romanesti iubite

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Beneficiile de a avea un blog pe website-ul tau

In era digitala in care traim, un website bine dezvoltat nu mai este suficient pentru a atrage si retine atentia publicului. Un blog pe website-ul unei companii poate aduce numeroase beneficii, de la cresterea prezentei [...]

Citeste tot articolul from Branduri romanesti iubite

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Citeste tot articolul from Branduri romanesti iubite

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Citeste tot articolul from Branduri romanesti iubite

Citeste tot articolul