Branding & trafic

Calatoresc mult in tara. Mergeam la o intalnire pe timp de noapte. Limita de viteza 90 km/h. In fata mea un tir. In stanga linie continua. Tirul facea regulile pe sosea. Singurul plus era ca deschidea drumul. Asa ca am dat drumul la audiobook ca sa nu ma consum cu tirul din fata mea care mergea cu 70 km/h.

Cand brandul din fata face regulile in piata, tu ce faci? Urmezi regulile setate de el?

De cele mai multe ori poate te deranjeaza pentru ca nu detii tu controlul, nu iei tu deciziile. E ca atunci cand un sofer din fata noastra lasa alti soferi sa intre in coloana si ne deranjeaza. Ne deranjeaza pentru ca nu am luat noi decizia sa fim buni, pentru ca nu primim noi „multumesc”-ul soferul intrat in coloana. Dar atunci cand o facem, ne simtim bine… de ce? pentru noi am luat decizia. Pentru ca noua ni se multumeste.

Dar sunt situatii si cand te bucuri de anumite aspecte: de exemplu ca liderul educa piata si cei de pe urmatoarele locuri beneficiaza de acest avantaj. De cele mai multe ori educatia necesita bugete de sute sau milioane de euro. Deci te poti bucura indirect de beneficiile acestei investitii. Si eu ma bucuram de efortul tirului care deschidea drumul, si nu e lucru usor la drum lung pe timp de noapte.

Categoria cu mai multi jucatori e ceva firesc in ziua de azi. E benefic pentru ca face companiile mai competitive, iar clientilor le ofera posibilitati multiple. Clientul are nevoie de cel putin doua optiuni, asa ca exista intotdeauna o sansa si pentru urmatorii din categorie. Asadar poti incerca diferentiere printr-o noua pozitionare si merge pe drumul tau.

Daca nu te multumeste drumul pe care il urmezi, daca vrei sa te bucuri de parcursul brandului tau, da-ne acum un email hello@inoveo.ro si vino sa ne intalnim.

Brandul tau vrea sa fie INOVat?

    INSCRIE-TE ACUM