Dan Pascu – Abylo

Abylo


Dan Pascu
CEO

Echipa INOVEO mi-a captat atenția la un seminar BVB, de Branding si Identitate de brand. De fapt m-am dus special pentru a-i întâlni, deși ei nu știau asta.

Din felul cum au abordat subiectele in acest seminar mi-am dat seama ca nu este o echipa care sta intr-un singur om, fiecare membru avea o arie pe care o acoperea foarte bine. Am înțeles atunci ca dezvoltarea unui brand este un proces complex, nicidecum lăsat la voia inspirației de moment, si ca echipa INOVEO abordează acest proces intr-un mod clar si structurat.

Mi-am dorit sa-i cunosc mai bine (ceea ce am si făcut) si am ajuns sa lucram împreuna la Brand-ingul unui fresh start-up (Abylo) din grupul de firme pe care îl reprezint. Cred ca e greu ca soluțiile prezentate sa mulțumească pe toata lumea încă de la început, însă am fost impresionat de flexibilitatea/adaptabilitatea echipei INOVEO in a găsi soluții de fiecare data când am strâmbat un pic din nas. In final am ajuns la un rezultat excelent si cred ca au reușit sa surprindă perfect ADN-ul Abylo, de ce exista si care este misiunea lui.

Ce recomand altor parteneri este ca in Branding si Identitate de brand sa nu reinventeze roata si sa aștepte un momentul de inspirație (cum se zice: sa stăm pe marginea unui lac de munte si sa ascultam muzica baroca, așteptând sa ne lovească ideea), ci sa le considere ca un proces complex pe care merita sa îl parcurgi alături de o echipa de profesioniști, ca INOVEO.