Andu Hanea – Andu

Andu Hanea

Marketing Director, Andu

Marketingul e al generatiei tinere. Productia si HR-ul e in curtea parintilor.

Eram in sediul de langa Cismigiu cand ne-a vizitat pentru prima data clientul din Sibiu. Vorbea putin, dar hotarat. El era tanarul. Trebuia sa convingem si parintii ca e nevoie de rebranding. Intr-o industrie ca cea a lor – produse din bumbac – unde te bati pe de o parte cu branduri ca Nike si Adidas, pe de alta parte cu produse turcesti sau chinezarii.
Cum rezolvi? Valea Oltului si tiristii au devenit colegutzii nostri. Au urmat etapele firesti ale proiectului si apoi examenul final prezentarea rutelor creative. Mama si fiul erau happy. Tatal – pocker-face… transformat intro privire apriga de vultur. Si nu intelegeam. Pana la prima articulare a domnului Hodea Senior: „Mi-e ciuda!”. Am inteles abia cand ne-a explicat ca de cand are business-ul a desenat si redesenat cuvantul Andu, adica numele brandului, in fel si chip; dar ce am reusit sa facem noi in doau saptamani, a depasit orice imaginatie. I-am explicat ca e „normal stuff” pentru designerii nostri. Si ca nu trebuie sa fii genial, ci doar sa interpretezi niste date si sa transformi ideile anterprenorului in vizual. Apoi a urmat implementarea. Ne bucuram tare de elefantelul andu. Treningurile primite cadou le purtam si azi, la mai bine de 6 ani de la inceperea proiectului.

Apoi la fiecare vizita a lor la Bucuresti sau a noastra la Sibiu ne sunam si ne povestim. Si e frumos cand vezi un brand in evolutie. E ca o familie cu membri plecati pe-afara care se vad la evenimente de familie si-si povestesc atunci, intr-o singura noapte toata viata lor. De la o echipa de aproximativ 20 de oameni, azi Andu a ajuns la peste 100 si un magazi in Mall-ul din Sunplaza Bucuresti. Comandam tricouri de la ei de atunci. Daca ne vedeti cu tricouri albe sau negre inscriptionate cu Einstein, sa stiti ca sutn tricouri Andu. Cu Andu am castigat si un premiu international in SUA. Anul trecut, tricourile Andu au ajuns si la clientii nostri Megagen din Coreea. Da, de Sud :). Ca la Nord se da pe sub mana inca.