Envisia

Analysis & audit
Brand platform
Visual identity
Offline brand experience
Online brand experience
Website design
Visual identity guideline
Brand management

ENVISIA este prima scoala din Romania pentru board directors. In doar trei ani, a oferit educatie de elita in domeniul guvernantei corporative si a crescut accelerat. Apoi a lansat in Romania singurul program de board practice and directorship care confera acreditare academica la nivel mondial, recunoscut in U.E. Avea nevoie de un refresh al identitatii vizuale, care sa comunice anvergura si misiunea ENVISIA din prezent.


Abordare

Am intervievat 10 persoane si am organizat un workshop cu 17, in cautarea elementului care uneste absolventii ENVISIA. Ne-am distrat serios. Au plecat epuizati, dar am gasit esenta: un cerc al increderii, format din lideri cu aceleasi valori: integritate si grija pentru binele societatii.

Prin redesign de logo si imagerie de brand, am transmis ca in guvernanta corporativa nu este loc de zone gri, dar este vorba despre oameni. Care vor sa faca bine.

Rezultate

ENVISIA si-a consolidat pozitionarea ca prima scoala de business pentru board directors din Romania. Au lansat un nou program educational pentru actorii din piata de capital, in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti. Programul “Guvernanta corporativa care creeaza valoare” a inrolat de la prima editie 40 de lectori si 400 de studenti.

Brandul tau vrea sa fie INOVat?