INOVEO
Branding with love

INOVEO este agentia cool pentru brandurile smart.

INOVATIA este inteleasa nu ca element care nu s-a mai gasit pe pamant, ci ca element nou pe care cineva il adopta intr-o forma “desteapta”, creativa.

Frumosul este tot ceea ce-ti creeaza o stare de bine. Noi il imbratisam in toate formele sale. El poate fi orice stimul studiat sau innascut – cuvant, poveste, vizual, atitudine– care genereaza o emotie.

VIZIUNE.

INOVEO isi doreste sa transforme lumea intr-un loc frumos si mai profitabil prin stiinta si creativitatea brandingului. Pana acum echipa noastra a impactat viata a peste 300 de branduri si partenerii acestora – angajatii, familiile si partenerii lor de business.

MISIUNE.

Suntem agentia de branding care atrage si lucreaza cu cei care au o idee sau o afacere si care au nevoie de incredere. Metodologia noastra este potrivita atat pentru brandurile de peste 100 de ani, cat si pentru cele aflate la inceput de drum care au antreprenori deschisi la branding si rebranding.

VALORI.

Suntem noi zi de zi in gand + simtire + actiune. Actionam rapid, cu simt de responsabilitate pentru brand, cu obiectivul de a ne face retinuti de cei cu care intram in contact.

NOW. Raspundem atunci cand cineva ne solicita ceva, nu mai tarziu, pentru ca antreprenorul are nevoie de raspunsuri imediate, nu dupa ce a trecut momentul; precizia si respectarea deadline-urilor este atu-ul nostru. Mereu, trebuie sa fie un raport corect intre a aduce valoare atat clientilor, cat si noua.

KNOWLEDGE. Noi, cei de azi, suntem mai buni decat versiunea noastra de ieri. Facem la nivel de excelenta tot ceea ce tine de noi. Impartasim din ceea ce stim: inspiram prin cunoastere si frumos, influentam prin frumos, educam prin frumos, avem rabdare, “contaminam” cu frumos. Ca urmare a tuturor acestor actiuni, crestem, si noi, si partenerii nostri.

INNOVATION. Ne actualizam in permanenta, suntem conectati la ultimele tendinte, implementam ceea ce aduce impact direct asupra noastra si a partenerilor nostri.

AUTHENTICITY. Spunem ceea ce credem intr-un mod accesibil audientelor cu care interactionam (colegi, client, parteneri)

LOVE. Ne place la nebunie tot ce e frumos, il cautam, il gasim, il folosim si il maximizam.

Servicii