Un inceput INOVATIV – Junior Brand Designer

Entuziasm. Emotie. Curaj. Surprindere. Curiozitate. Asa se descriu sentimentele experimentate in primele zile. Au variat in procentaj pe parcurs ce treceau zilele. La inceput, au predominat entuazismul dar si emotiile. Noi colegi, o noua atmosfera de lucru si mult galben care sa ma energizeze la inceputul fiecarei zile de lucru. 


Mai cu timiditate incet incet, in cateva zile deja simteam ca fac parte de aici. Cu mult curaj, toate sentimentele au inceput sa se mixeze perfect in buna organizare a agentiei. Am luat proiectele din plin cu multa curiozitate. Am meditat asupra cunostiintelor in grafica deja dobandite pe parcursul meu creativ, am adaugat noile tehnici si strategii INOVEO si vedeam deja in fata ochiilor cum se contureaza un design si o poveste de brand.

M-am bucurat chiar de la inceput sa pot sa aduc aportul meu in proiectele cu clientii: sa iau un brief, sa il inteleg si sa pornesc cu o documentare in detaliu – fundatia importanta fiecarui rezultat de succes. In toate acestea i-am avut-o alaturi si pe Catinca si pe Bam, designeri seniori, saritori au stiut mereu cum sa ma indrume. Am colaborat pe diferite task-uri, iar cu ghidarea Dochitai, ideile s-au concretizat.

M-am simtit primita cu bratele deschise, pe cat de cliseic ar putea suna, dar pe atat de adevarat este. Pana si tachinarile lui Marius la ping-pong, unde este campion in agentie, le primeam ca de la un frate mai mare. Apoi dupa ce m-am mai antrenat, am jucat toti patru in pauzele de lucru si cu Matei si Catinca. Niste endorfine bine venite in procesul creativ. 
Bogdan a fost acolo pentru mine sa ma invete cum mai merg obiceiurile de zi cu zi in firma, dupa cateva incercari, stiu sa fac si o cafea foarte buna la aparat.


Din primele saptamani, cateva atribute imi vin in minte cand ma gandesc la INOVEO, sigur, pe langa cuvantul de baza: Inovatie, agentia se cladeste si pe Organizare, Prietenie, Empatie, Intelegere, Perseverenta, Profesionalism si Caracter.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul „one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Citeste tot articolul from Un inceput INOVATIV – Junior Brand Designer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Beneficiile de a avea un blog pe website-ul tau

In era digitala in care traim, un website bine dezvoltat nu mai este suficient pentru a atrage si retine atentia publicului. Un blog pe website-ul unei companii poate aduce numeroase beneficii, de la cresterea prezentei [...]

Citeste tot articolul from Un inceput INOVATIV – Junior Brand Designer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Citeste tot articolul from Un inceput INOVATIV – Junior Brand Designer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Citeste tot articolul from Un inceput INOVATIV – Junior Brand Designer

Citeste tot articolul