Biroul de acasa

Marius Chiriac
Web Innovator

Sunt printe putinii fericiti care au un job ce nu este legat automat de o cladire anume. Ca programator nu am avut probleme cu tranzitia de la birou la munca acasa si nu este prima oara cand fac acest lucru. Folosind conferinte video si mail-uri am reusit sa continui sa imi fac treaba intr-un mod eficient. Trebuie sa recunosc ca ma ajuta mult faptul ca nu mai pierd 2 ore pe drum in fiecare zi cu metroul si autobuzul.


Victor Calomfir
Brand Design Innovator

Ce am invatat in cele cateva zile de lucru de acasa?
1. Brandingul se face cu capul, ori capul il purtam cu noi peste tot.
2. Am inteles ca cine isi face treaba bine de la birou, o face bine si de acasa.
3. Ca masurat in ore, timpul petrecut in fata calculatorului este mai mare decat cel dintr-o zi normala de lucru de la birou.

Ce imi lipseste in aceste zile?
1. Interactiunea umana, mi-am dat seama ca sunt mult mai dependent de a ma vedea si de a interactiona cu oamenii decat credeam.
2. Ca imi lipseste iesitul afara, la aer, ironic, acum cand aerul este mai respirabil ca niciodata.
3. Imi lipseste biroul meu, spatiul meu in care eram obisnuit sa petrec mai multe ore decat acasa.


Dan Platon
Web Innovator

Cel mai mare avantaj pentru mine este reducerea la 0 a drumului catre birou. Economisesc dus-intors in jur de o ora, timp pe care l-am „investit” in odihna extra. Personal ma simt mult mai odihnit si cu chef de programare fata de o zi obisnuita in care trebuia sa alerg 30 de minute prin fum, praf si noxe ca sa ajung la birou. Un alt avantaj pentru mine este… mancarea ­čÖé In pauza de masa imi pot prepara singur ceva sanatos si proaspat la o treime din pretul de la cantina sau restaurant. Cel mai fericit membru al familiei este fara doar si poate, motanu Pingu. Zilele in care statea singur in casa timp de 10 ore au luat sfarsit momentan, ce pisica nu isi doreste atentie 24 din 24 de ore?

Ana Neamtu
Brand Design Innovator

Ce-mi place?
Imi place faptul ca job-ul meu nu depinde de un spatiu anume si ca atat timp cat laptopul este cu mine, acasa poate deveni biroul ideal. Acum trezitul dimineata este mult mai placut deoarece nu mai sunt nevoita sa ma trezesc cu 2 ore inainte pentru a putea fi la timp la birou. Imi place faptul ca a lucra de acasa s-a dovedit a fi un experiment reusit, atat eu cat si colegii mei respectam orele de meeting si deadline-urile stabilite, avem o comunicare eficienta care ne face sa fim productivi. Un alt avantaj este faptul ca acum gatind de acasa, economisesc bani insa lucrul care-mi place cel mai mult din aceasta situatie este faptul ca acum imi petrec mai mult timp cu cei dragi.

Ce-mi lipseste?
Imi lipsesc momentele de karaoke din masina atunci cand timpul petrecut in trafic pana la birou parea etern :)) si bineinteles imi lipseste timpul petrecut alaturi de colegi si biroul nostru cool.

De ce e bine?
Desi nu ma vad facand asta pe o perioada foarte lunga de timp, trebuie sa recunosc ca ideea de a mai lucra de acasa din cand in cand nu imi displace absolut deloc, este chiar benefica, ajuta sa schimbi rutina de zi cu zi.

 

Tudor Berendea
Brand Design Innovator

Ce imi place?
– Reducerea la cativa pasi a drumului spre birou
– Costuri mai mici

Ce imi lipseste?
– Interactiunea umana; devine usor o distopie cand fetele colegilor tai sunt niste pixeli zi de zi

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul „one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Citeste tot articolul from Biroul de acasa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Beneficiile de a avea un blog pe website-ul tau

In era digitala in care traim, un website bine dezvoltat nu mai este suficient pentru a atrage si retine atentia publicului. Un blog pe website-ul unei companii poate aduce numeroase beneficii, de la cresterea prezentei [...]

Citeste tot articolul from Biroul de acasa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Citeste tot articolul from Biroul de acasa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Citeste tot articolul from Biroul de acasa

Citeste tot articolul