Ovidiu Oltean


Ovidiu Oltean

Speaker & antreprenor

Tinerii antreprenori investesc in rebranding mai usor.

Spunem mai usor pentru ca atunci cand ne-am cunsocut si ne-a solicitat o cotatie, Ovidiu ne-a povestit cu multa pasiune despre simbolurile pe care le incorpora logo-ul lui de la acel moment. Am gasit imediat un limbaj comun si ne-am intalnit in aceasta calatorie frumoasa.

Am cumparat chiar servicii de la Ovidiu pentru ca ne place sa sprijinim astfel de initiative curajoase. Am impuscat doi iepuri deodata: (1) Asa a invatat echipa noastra de la Ovidiu ca orice prezentare trebuie atent pregatita si ca nu exista un speech bun fara o documentare serioasa. Sa nu mai spunem de role-play-uurile pe care le-a croit special pentru noi si la care ne-am si distrat in birourile noastre din Dacia 30, la vremea respectiva. (2) Prin aceasta modalitate am inteles in profunzime ce il reprezinta.

Chiar daca a fost un client atipic pentru noi la momentul respectiv, fiind one-man-show, solopreneur, am imbratisat solicitarea lui pentru ca ne-a placut entuziasmul si pasiunea cu care vorbea despre training, comunicare, workshopuri si despre ceea ce vrea sa construiasca. A rezultat o ruta creativa minimalista care il reprezinta 100%. Am ramas conectati cu Ovidiu si chiar daca noi suntem la Bucuresti, iar el la Cluj, il urmarim pe facebook si ne bucuram pentru orice actiune pe care o intreprinde. Si ne bucura ca facem parte intr-o masura foarte mica din povestea de succes a unui ardelean hotarat si determinat. Si ne cerem scuze ca i-am repetat numele, dar totul este cu si despre Ovidiu Oltean in acest proiect.