Mariana Georgescu – Bel Punto

Bel Punto


Mariana Georgescu
ADMINISTRATOR

Intalnirea cu INOVEO a fost pentru mine primul pas spre ceea ce inseamna sa lucrezi cu profesionistii de top de care simteam ca aveam nevoie. Aflasem de ei de la alti clienti de-ai lor. Asa cum iti doresti ce-i mai bun pentru copilul pe care-l cresti, asa mi-am dorit si eu sa lucrez cu cei mai buni pentru brandul meu.

Pe parcursul proiectului am avut ocazia sa-mi vad propria echipa lucrand in workshopul propus de INOVEO, si am constatat cat de mult isi doresc oamenii sa faca parte din aceasta poveste si sa-si aduca aportul la creatie. Apoi cand ni s-au prezentat rezultatele, ne-am regasit total in identitate.

In plus, pentru mine personal, a fost si un ajutor esential in procesul de clarificare a directiei in care doream sa ma indrept cu firma. Inca imi revin fraze din anumite discutii purtate cu Dochita, care ma ajuta sa discern mai bine in luarea unor decizii – de exemplu, cand ma uit la o schita, ma gandesc daca am produce acel produs, este produsul pe masura imaginii pe care o avem? Este in linie cu asteptarile clientilor?

Rezultatul a fost mult peste ce speram, tot ce ar fi trebuit sa explic in mii de cuvinte, si-a gasit expresia in imaginea construita de INOVEO, intr-un fel atat de armonios cu numele de brand si mai ales intr-un fel in care tot ce ‘’roteam’’ in mecanismul din capul meu a fost descifrat aproape telepatic si asezat coerent pe un fagas care sa faca lucrurile sa functioneze.

Materialele primite au fost exact asa cum am discutat de la inceput. Mai mult, am primit ajutor si ulterior pentru alte provocari in care am avut nevoie de ei, desigur, cu aceeasi inspiratie de profesionalisti.

Sunt mandra ca am lucrat brandul BEL PUNTO cu INOVEO si ii recomand din toata inima!