Florin Tat – Imacoolat

Imacoolat


Florin Tat
CEO & Founder

Cu Dochita m-am cunoscut cu multi ani in urma, am fost colegi in cadrul unui program EMBA. Stiam ca detine competenta in zona de branding. Astfel, atunci cand a aparut nevoia unei consultante de brand, am cautat sa vedem ce proiecte a facut intre timp si am decis ca INOVEO a fost prima optiune pentru noi.

Ne-am intalnit, am spus ce anume ne-am dori pentru business-ul nostru din punct de vedere al brandului si am agreat impreuna cu echipa INOVEO pasii (etapele formalizate) pe care ii vom urma in derularea proiectului.

Proiectul a fost si tehnic si creativ. Am participat la un workshop, apoi ni s-au pus la dispozitie mai multe rute creative din care am ales-o pe cea care se potrivea cel mai bine pentru profilul afacerii noastre. All in all, ceea ce s-a livrat a fost chiar peste asteptarile noastre. Oricine are nevoie de branding ar trebui sa apeleze la ei cu incredere!

Daca INOVEO nu ar fi in aceeasi incapere cu mine, as zice despre ei: oameni faini, profesionisti, e o placere sa lucrezi cu ei! ­čÖé