Eduard Petrescu – Bikevertising

Bikevertising


Eduard Petrescu
Administrator

Eram in cautarea unei agentii de branding care sa ne ajute sa creionam un produs nou, inedit pentru piata din Romania, anume publicitatea pe biciclete.

Lucram deja de mai bine de 10 ani in industria comunicarii prin publicitatea indoor, insa, pentru un proiect nou, aveam nevoie inainte de toate de expertiza pe zona identitatii de brand. Pur si simplu nu puteam porni ceva nou fara o imagine corecta, care sa propulseze produsul nostru.

Inainte de a lua decizia de a colabora cu Dochita Zenoveiov si cu echipa INOVEO, am avut intalniri cu inca doua agentii de branding, dar prima intalnire a fost cu Dochita, care mi-a adus claritate si incredere ca lucrurile vor fi pe maini bune. : )

Dochita este genul de persoana care intuieste si sintetizeaza extrem de bine atat nevoile de imagine cat si cele de business, reusind apoi sa transpuna impreuna cu echipa ei aceste idei in lucruri palpabile.

Bikevertising, care inseamna publicitate pe biciclete, trebuia sa fie cool ca imagine si profesionist ca executie; este un tool de promovare, care pe langa scopul lui de a fi eficient, vizibil, eco-friendly are si misiunea bonus, sa zicem, de a starni un zambet in coltul gurii atunci cand te intalnesti pe strada cu bicicletele publicitare.

INOVEO este genul de agentie flexibila, care debordeaza de idei stralucite si prin felul inspirant de a fi al Dochitei, imbratiseaza cai nebatatorite atunci cand concep o identitate de brand.

Brandurile bune sunt cele care ajung sa fie iubite de catre oameni, iar INOVEO are “know how-ul” de a prelua un nume de firma sau doar o idee si sa il aseze pe o traiectorie spre succes.