Austral

Austral


Monica Dona
Coordonator Marketing

I-am revazut pe cei de la INOVEO in pitchul aniversar Austral. Am lucrat cu ei anterior pe o bucatica din proiectul de rebranding Lugera-The People Republic si nu am ezitat o secunda sa ii invit la masa negocierilor creative.

Asteptarile erau mari si de aceasta data: creativitate maxima, buget rezonabil si specialisti care sa stie ce, cand si cum in branding. Extrem de important pentru noi a fost sa avem chimie cu agentia si sa stim ca ne putem baza pe ei oricand. Am vazut lucrul acesta inca de la pitch. Au inteles repede nevoia noastra si s-au pliat perfect pe asteptari, iar ulterior, aproape ca nu am simtit ca lucram cu o agentie. Aveam propriul nostru department de branding care raspundea prompt si creativ tuturor provocarilor pe care le lansam.

Sunt mandra de proiect, a fost o experienta minunata si ma bucur ca am putut sa lucram alaturi de INOVEO.

Cu mare drag ii recomand pentru creativitate, abilitatea de a intelege branduri si de a le pozitiona eficient atat in comunicarile interne, cat si catre extern, pentru delicatetea cu care gestioneaza relatia cu clientul si constiinciozitatea cu care se implica in fiecare etapa a proiectului.