Primele mele zile Junior Web Developer

Sincer, nici nu stiu cand au trecut. De indata ce totul era set up si am inceput sa lucrez la primul proiect, am ramas lipit de tastatura. Atat de mult m-a captivat si ma captiveaza sa vad cum, bucatica cu bucatica, ceea ce “compun” eu prinde viata. Acestea fiind spuse, va impartasesc cateva idei adunate dupa prima mea saptamana.

1. Deadline-uri
Ce-i drept, stabilirea unor deadline-uri realistice vine odata cu experienta. Tine cont de faptul ca, exista mereu ceva ce mai trebuie adaugat, modificat sau imbunatatit. Imparte ce ai de facut în bucatele mici pentru a evalua mai bine timpul necesare realizarii fiecarui task.

2. Research
Baza trebuie sa o cunosti. It’s a must. Insa nimeni nu-ti taie vreun deget daca mai cauti cum se face una sau alta. Dimpotriva, recomand sa te familiarizezi cu site-uri de specialitate unde oameni din domeniu impartasesc si explica cum reusesti sa rezolvi o anumita problema. So, google it.

3. Rabdare
Nu o sa iti iasa din prima. Nu o sa iti iasa din a doua… dar o sa iti iasa la un moment dat. Rabdarea este sfanta. Cu cat esti mai calm si incerci sa vezi lucrurile din perspectiva, vei vedea ca raspunsul se afla fix in fata ta, chiar acolo unde te-ai impotmolit.

4. Echipa
Chiar daca esti la inceput si vrei sa inveti, sa prinzi experinta, nu uita ca oamenii din jurul tau sunt la fel de importanti. Fiecare membru contribuie si isi aduce aportul pentru a realiza proiectul mai eficient. Nu uita, a doua opinie nu strica niciodata.

5. Pauze
Nu ramane blocat pe loc. Daca nu iti merge, ia o pauza. Daca ai amortit, ia o pauza. Simplu fapt ca te ridici 5-10 min si scoti ochii din ecran te va ajuta sa te concentrezi mai bine. Pe langa asta, ai o revansa de luat fata de Marius la ping pong de sufragerie.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Importanta continutului de calitate pe un website

Un website bine conceput si functional este esential in era digitala, dar continutul de calitate este ceea ce il transforma intr-un instrument eficient de comunicare si interactiune cu publicul. Indiferent de tipul de website pe [...]

Read More... from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Extindere brand in HORECA

Ai un business in segmentul premium de food delivery. Vrei sa iti dezvolti afacerea spre furnizarea de mancare buna la un pret corect? Exista cateva motive cheie pentru care ai lansa un brand mainstream in [...]

Read More... from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Branding energie solara

Iata cinci motive importante pentru branding intr-un business de productie si distributie de energie solara: Diferentierea de concurenta: Industria energiei solare este in plina crestere, iar concurenta este acerba. Prin branding, poti crea o identitate [...]

Read More... from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Decision making models

Exista numeroase teorii si modele de luare a deciziilor dezvoltate de diferiti cercetatori si teoreticieni. Printre cele mai cunoscute modele se numara: Modelul Rational-Economic: Acest model se bazeaza pe ideea ca deciziile sunt luate intr-un [...]

Read More... from Primele mele zile Junior Web Developer

Citeste tot articolul