Pachetul dulce Dumbrawa

Luni am primit borcanelele cu “nutella” raw-vegana de la clientul nostru Dumbrawa si ne-am bucurat la modul cel mai sincer ca niste copii care si-au primit jucaria.

Dar dincolo dulce… ce inseamna jucaria primita?

Valoarea clientului: Dumbrawa este un client drag al nostru, pe care l-am ghidat din faza de idee. Am inteles, zic eu, bine drive-ul si ii apreciez si ii respect afacerea.

Atunci cand un client ne trimite ceva, acest lucru demonstreaza recunoasterea si satisfactia lui fata de ceea ce am lucrat impreuna.

Autenticitate si unicitate: Nutella raw-vegana este un produs special. De obicei, Nutella este un produs care contine ingrediente precum lapte si zahar, dar varianta raw-vegana este realizata din ingrediente naturale, neprocesate si fara produse de origine animala. Aceasta poate fi o surpriza placuta pentru voi, deoarece reprezinta o noua experienta gustativa.

Apreciere pentru stilul de viata sanatos: Daca sunteti implicati intr-un stil de viata sanatos sau daca nutritia reprezinta o prioritate pentru voi, nutella raw-vegana poate fi o optiune excelenta. Acest produs poate fi considerat mai sanatos decat varianta traditionala a nutellei, deoarece este preparat din ingrediente naturale si neprocesate, fara adaosuri de zahar sau produse de origine animala.

Pachetul: Primitul nutellei raw-vegane de la Dumbrawa poarta cu el cumva ideea de pachet primit de la parinti pen cremea facultatii. Acolo nu e doar dulce, e truda, e suflet pus in acea cutie de carton pe care scrie fragil. Atentie… afectiunea e fragila, de-aceea trebuie tratata ca atare.

Bucurie. Asta e Dumbrawa.

Mai multe articole

INOVEO

INOVEO raspunde intrebarilor Anuarului ZF Branduri Romanesti 2024

Care e reteta pentru crearea unui brand? De cat timp ai nevoie ca sa il construiesti? Cat costa? De unde incepi si unde termini? Care sunt ingredientele-cheie? De ce te poti lipsi, de ce nu? [...]

Read More... from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Branding in 2024

Brandingul este despre optimism si incredere si orice antreprenor cu un business de 30 de ani, de 10 ani sau cu un start-up simte mai mult ca oricand nevoia sa-i dea brandului atentie. Vremurile grele [...]

Read More... from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Evaluarea brandului

Stiu, e perioada Galelor, a Premiilor, a Bilanturilor de final de an, a Petrecerilor de Craciun… dar scriu ce ma inspira din munca mea de zi cu zi… Dupa filmarile de saptamana trecuta la INOVEO, [...]

Read More... from Pachetul dulce Dumbrawa

Citeste tot articolul