Office training

Training-ul la birou vine cu beneficii mari angajatilor si firmei.

Dan Platon
Pentru mine, training-ul primit de la Valentin m-a ajutat sa ma organizez mult mai bine prin punerea in practica a conceptelor de time management. Intreaga echipa a ajuns astfel sa se sincronizeze iar chimia grupului a crescut. Prin eficientizarea timpului obtinem un cod optimizat iar revizuirile ulterioare vor fi mult mai usor de implementat.

Un alt atu din punctul meu de vedere este pregatirea individuala alaturi de un mentor si interactiunea live in comparatie cu solutiile de moda veche cum ar fi cartile sau chiar tutorialele video.

Marius Chiriac
Problema cea mai mare pentru continuarea studiilor sau invatarea de lucruri noi este lipsa timpului. Cu training la birou am reusit sa fim de multe ori mai eficienti decat daca am fi mers la cursurile facute de una din companiile care se ocupa de educatie specializata, cum am mai facut in trecut. Nu am mai pierdut ore pe drum in Bucuresti si cursurile au fost personalizate pentru nevoile noastre.

Valentin a reusit sa impresioneze prin modul in care ne explica cum sa facem lucrurile. Orice problema o rezolvam impreuna si informatiile noi au fost organizate in asa fel incat au fost usor de inteles si aplicat in situatii reale.

Combinand exercitii simple in care sa intelegem noile elemente de dezvoltare si programare a unui website cu munca la proiecte interne INOVEO am reusit sa invatam rapid si eficient. Nu ne-am concentrat doar pe training de ci si pe moduri de organizare a proiectelelor si consolidare a elementelor considerate “best practice”.

Fara acest training crearea website-ului INOVEO nu ar fi fost posibila. De la dezvoltarea unei teme personalizate la scrierea de cod Javascript eficient folsind ECMAScript 6, am reusit sa cream o imagine mai buna pentru companie si ne permite sa dezvoltam website-uri mai bune, mai frumoase, mai performante si intr-un timp mai scurt pentru clientii nostri.

Adrian Stalinescu
De mic pot zice ca mi-a placut si imi place sa descopar si sa invat lucruri noi, mai ales in domeniul tehnologiei. Educatia traditionala a fost insa pentru mine adversarul cu care m-am luptat mai bine de 12 ani din viata. Nu mi-a placut, pur si simplu, si asta datorita modului in care informatiile respective ajungeau catre mine. Acum, am trecut si printr-o facultate unde am descoperit un alt tip de educatie, cea non-formala, care m-a atras si m-a facut interesat sa vreau sa cunosc mai mult.

Ce este defapt educatia? Aceasta reprezinta informatiile pe care le dobandim pe parcursul vietii si este un proces continuu de dezvoltare. Modul acesta de dezvoltare l-am analizat atat la generatia mea, cat si generatiile mai noi si am observat cum trendul se indreapta in directia aceasta, non-formala. Un exemplu de educatie non-formala in viata personala poate fi citirea unei carti, fie aceasta de stiinta, dezvoltare personala sau oricare alt tip, iar la locul de munca ar fi trainingurile.

Un astfel de training am avut recent, pe partea de dezvoltare software, sustinut de Valentin Ludu aici la INOVEO, unde acesta a venit in fiecare luni timp de 4 saptamani pentru a ne arata tehinci noi de optimizare a modului in care lucram cu tehnologiile specifice programarii web. Pe durata acestuia am implementat modificarile respective pe site-ul INOVEO si deja se vad imbunatatirile aduse!

Astfel de training-uri sunt benefice pentru a ne mentine actualizati cu informatiile si modificarile ce apar, mai ales in domeniul IT si nu numai.

Mai multe articole

INOVEO

INOVEO raspunde intrebarilor Anuarului ZF Branduri Romanesti 2024

Care e reteta pentru crearea unui brand? De cat timp ai nevoie ca sa il construiesti? Cat costa? De unde incepi si unde termini? Care sunt ingredientele-cheie? De ce te poti lipsi, de ce nu? [...]

Read More... from Office training

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Branding in 2024

Brandingul este despre optimism si incredere si orice antreprenor cu un business de 30 de ani, de 10 ani sau cu un start-up simte mai mult ca oricand nevoia sa-i dea brandului atentie. Vremurile grele [...]

Read More... from Office training

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Evaluarea brandului

Stiu, e perioada Galelor, a Premiilor, a Bilanturilor de final de an, a Petrecerilor de Craciun… dar scriu ce ma inspira din munca mea de zi cu zi… Dupa filmarile de saptamana trecuta la INOVEO, [...]

Read More... from Office training

Citeste tot articolul