Extindere brand in HORECA

Ai un business in segmentul premium de food delivery. Vrei sa iti dezvolti afacerea spre furnizarea de mancare buna la un pret corect?

Exista cateva motive cheie pentru care ai lansa un brand mainstream in domeniul livrarii de mancare, chiar daca detii deja un brand pe segmentul premium. Iata cateva dintre aceste motive care nu implica investitii in echipamente:

1. Extinderea audientei: Lansarea unui brand mainstream iti permite sa atragi si sa castigi un numar mai mare de clienti. Un brand mainstream poate oferi optiuni de pret mai accesibile si poate fi mai atractiv pentru un segment mai larg de consumatori. Prin extinderea audientei tale, poti obtine o crestere semnificativa a veniturilor si a cotei de piata.

2. Diversificarea portofoliului: Avand un brand mainstream in portofoliul tau, vei putea oferi o gama mai larga de optiuni clientilor tai. Astfel, vei putea raspunde diferitelor preferinte si nevoi ale consumatorilor din piata, consolidandu-ti pozitia in industrie si creand o imagine de brand puternica.

3. Reducerea dependentei de un singur segment: Detinerea unui brand mainstream alaturi de unul premium iti poate reduce dependenta de un singur segment de clienti sau de anumite tendinte din piata. Diversificarea afacerii tale si aducerea de venituri suplimentare dintr-un segment mai accesibil iti poate oferi stabilitate si rezistenta in fata fluctuatiilor economice sau a schimbarilor in preferintele consumatorilor.

4. Competitia in piata: Intr-o piata competitiva, lansarea unui brand mainstream iti poate oferi un avantaj strategic. Poti atrage clienti care cauta o optiune mai accesibila si poti evita competitia directa cu alte branduri premium. Astfel, iti poti consolida pozitia in piata si poti obtine o cota mai mare din segmentul mainstream.

5. Oportunitati de crestere: Dezvoltarea unui brand mainstream poate deschide noi oportunitati de crestere in industrie. Poti explora parteneriate cu restaurante, puteti dezvolta campanii de marketing mai largi si puteti profita de economiile de scara pentru a reduce costurile operationale.

Cui poti oferi acest serviciu? Persoanelor care fac parastase si pomeni, primariilor, companiilor care ofera o masa angajatilor pe santier sau in agricultura.

Este important sa efectuezi o cercetare de piata si o analiza a consumatorilor pentru a identifica oportunitatile si nevoile specifice ale segmentului mainstream. Aceasta iti va permite sa dezvolti un brand de succes si o strategie de marketing eficienta pentru a atrage si a satisface aceasta noua audienta.

Mai multe articole

INOVEO a scris

Avantajele si dezavantajele unui website de tipul One Page

Site-urile sunt o esentiale pentru orice afacere sau proiect personal. Site-urile de tipul “one page” (o pagina), au devenit foarte populara in ultimii ani. Dar care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de site? Sa [...]

Read More... from Extindere brand in HORECA

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

De ce culorile alese arata diferit in print fata de online

Culorile joaca un rol crucial in definirea identitatii vizuale a unui brand. De la celebrul rosu al Coca-Cola la albastrul vibrant al Facebook, culorile au puterea de a evoca emotii, de a crea recunoastere a [...]

Read More... from Extindere brand in HORECA

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Optimizarea portofoliului de branduri

Optimizarea unui portofoliu de brand implica gestionarea si organizarea strategica a ofertei de produse ale unei companii pentru a maximiza valoarea globala a marcii si cota de piata. Pentru a optimiza portofoliul de marci pentru [...]

Read More... from Extindere brand in HORECA

Citeste tot articolul

INOVEO a scris

Portofoliu de produse vs portofoliu de branduri

Portofoliul de produse se refera la gama de produse individuale pe care o companie le ofera intr-un anumit moment. Acesta cuprinde toate produsele sau serviciile pe care le comercializeaza o companie, fie ele similare sau [...]

Read More... from Extindere brand in HORECA

Citeste tot articolul